Winkel

Onze winkel bestaat ondertussen iets meer dan 12 jaar, met een ruime keuze aan wijnen uit de meeste Italiaanse wijnregio’s. We bieden onze klanten ongeveer 300 verschillende wijnen aan en proberen het gamma nog uit te breiden en tevens de nodige nieuwe ontdekkingen aan te bieden.


De wijnproducenten waar Vinoopuro zijn wijnen selecteert zijn stuk voor stuk kleine, familiale, onafhankelijke bedrijven, dikwijls gelegen in eerder onbekende streken. Deze wijnbouwers werken allen met heel veel geestdrift en met respect voor de natuur. We proberen in het Kortrijkse onze passie voor Italië en onze kennis over hun wijnen aan te bieden.


Met onze gedegen kennis over wijn (sommelier) gaan we in La Bella Italia op zoek naar de beste wijnen bij kleine, jonge, dynamische en innovatieve producenten en proberen we wijnen uit elke regio aan te bieden.


Belangrijke criteria zijn: typiciteit van de wijn voor de regio, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en de mogelijkheid rechtstreeks in te voeren.


Op vrijdagnamiddag en zaterdag is de winkel open en staan we ter beschikking om onze klanten te helpen bij de keuze van de wijn of voor advies bij het combineren van wijn & gerecht.


Tevens organiseren we op regelmatige tijdstippen wijnproeverijen in de winkel. Jullie zijn er van harte welkom. Schrijf gerust in op onze nieuwsbrief en dan ontvangt u de nodige info over onze activiteiten. 

Openingsuren

Vrijdag: 14u00 - 18u30
Zaterdag: 10u00 - 12u00 & 14u00 - 18u30
Op afspraak: +32 475 59 39 29